Mitkä ovat tuholaisten vaikutukset ravintoloille?
Ravintoloiden riskialueita ovat asiakastilat, baari, keittiö, henkilökunnan sosiaalitilat, varasto sekä jätesäiliöt, joissa riittää purtavaa erilaisille tuholaisille.
Elintarviketuholaiset elävät ja lisääntyvät elintarvikkeissa ja saastuttavat niitä eritteillään. Rotat ja hiiret pilaavat elintarvikkeita, levittävät tauteja sekä jyrsivät rakennusten eristeitä, putkia ja sähköjohtoja, jolloin ne voivat altistaa laitteet sähkövioille sekä rakennuksen tulipalolle ja vesivahingolle. Ravintoloiden ulkotiloissa myös linnut ovat yleinen ongelma, kun ne pilaavat alueen jätöksillään ja häiritsevät asiakkaita.
Anticimex vastaa tuholaisten aiheuttamiin ongelmiin tehokkaasti koko maan kattavalla palveluverkostolla. Tuhoeläintorjunnan lisäksi tarjoamme elintarviketurvallisuuden palveluita, joista ravintoloille sopivia ovat esimerkiksi hygieniatarkastukset, omavalvontasuunnitelman laatiminen sekä pintapuhtauden, elintarvikkeiden ja jään näytteenotot.