Palvelumme ravintoloille

Ravintola

Mitkä ovat tuholaisten vaikutukset ravintoloille?

Ravintoloiden riskialueita ovat asiakastilat, baari, keittiö, henkilökunnan sosiaalitilat, varasto sekä jätesäiliöt, joissa riittää purtavaa erilaisille tuholaisille.

Elintarviketuholaiset elävät ja lisääntyvät elintarvikkeissa ja saastuttavat niitä eritteillään. Rotat ja hiiret pilaavat elintarvikkeita, levittävät tauteja sekä jyrsivät rakennusten eristeitä, putkia ja sähköjohtoja, jolloin ne voivat altistaa laitteet sähkövioille sekä rakennuksen tulipalolle ja vesivahingolle. Lisäksi linnut ovat yleinen ongelma ravintoloiden ulkotiloissa ja terasseilla. Ne voivat pilata alueen jätöksillään ja häiritä asiakkaita.

Anticimex vastaa tuholaisten aiheuttamiin ongelmiin tehokkaasti koko maan kattavalla palveluverkostolla.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706