"Anticimex teki aikaisemmin ravintolaamme kaksi elintarvikehygieniakäyntiä vuodessa. Kummallakin käynnillä asiantuntijat tekivät tarkastuksen, jonka aikana he kiersivät keittiön ja varastotilat sekä antoivat kehitysehdotuksia havaittuihin epäkohtiin. Käyntien yhteydessä otettiin pintapuhtausnäytteet sekä kaksi kappaletta elintarvikenäytteitä ravintolamme valmistamista esivalmisteista. Käyntien välissä kysyimme myös neuvoja salaattibaarin suojaamisesta ja puhtaanapidosta.
Eräässä vaiheessa huomattiin, että elintarvikenäytteiden laatu oli ollut usean vuoden ajan hyvä ja tarkastuksilla tehtiin enää vain vähän havaintoja kehityskohteista. Terveysviranomainen oli kuitenkin todennut, että pintapuhtausnäytteitä olisi hyvä ottaa neljä kertaa vuodessa.
Huomioiden pohjalta muutimme sopimusta niin, että jatkossa Anticimex tekee yhteensä neljä käyntiä vuodessa ja jokaisen käynnin yhteydessä otetaan pintapuhtausnäytteet. Sovimme myös, että asiantuntijat ottavat kerran vuodessa kaksi elintarvikenäytettä, näytteen jääpalakoneen jäistä sekä tekevät kevennetyn hygieniatarkastuksen, jolla varmistetaan, että toiminta pysyy saavutetulla tasolla."